مهم ترین اخبار رسانه ها در هفته اخیر؛

از تکذیب طبقه بندی فیفایی در صلیب سرخ تا توضیح پلیس درباره ماجرای سد لتیان

از تکذیب طبقه بندی فیفایی در صلیب سرخ تا توضیح پلیس درباره ماجرای سد لتیان به گزارش نیو وبلاگ رئیس فدراسیون صلیب سرخ در هفته اخیر توضیح داد که مانند فیفا کشورها را به ضعیف و قوی تقسیم نمی کند و هلال احمر ایران رتبه خوبی دارد؛ همینطور پلیس توضیحاتی در مورد اتفاق سد لتیان داد.


این هفته، برای هلال احمر بود؛ هم سالروز تاسیس صلیب سرخ بود و هم هلال احمر ایران صد ساله شد؛ مسؤلان بین المللی صلیب سرخ به ایران آمدند و به جز سخنرانی از توانمندهای هلال احمر ایران بازدید و حسابی تشکر و قدردانی کردند.
فرانچسکو روکا رئیس فدراسیون صلیب سرخ که رئیس جمعیت صلیب سرخ ایتالیا هم هست، وقتی در مقابل اصرار خبرنگاران ایرانی در مورد وضعیت هلال احمر ایران قرار گرفت اظهار داشت: ما که فیفا نیستیم که اعلام نماییم کدام جمعیت ها قوی و یا ضعیف است اما هلال احمر ایران در در رتبه پنجم قرار دارد و حسابی از ایران رضایت داریم. وی به بعضی از پرسش ها درباره جنگ اوکراین پاسخ داد و اظهار داشت: چون غربی ها از گذشته اهدا کننده مالی به صلی سرخ بودند هم اکنون هم دوست دارند به صدمه دیدگان در جنگ اوکراین کمک کنند تا به یمن.
در این هفته همینطور پلیس درمورد ماجرای سد لتیان و دستگیری یک خانم توضیح داد که شیوه دستگیری وی برخلاف آموزه های پلیس بوده و مورد تأیید نیست و در این خصوص برابر مقررات و ضوابط مبحث تحت رسیدگی است و مراحل قانونی را طی می کند.
هلال احمر ایران جزو پنج جمعیت برتر جهان
فرانچسکو روکا رئیس فدراسیون صلیب سرخ با اشاره توانمندی هلال احمر ایران اظهار داشت: بدون تعارف هلال احمر ایران جز پنج جمعیت برتر جهان است. ما فیفا نیستیم و به دنبال رتبه بندی جمعیت ها؛ همه جمعیت ها ایرادهایی دارند و بی مشکل نیستند اما هلال احمر ایران در شرایط خوبی قرار دارد و جزو ۵ جمعیت برتر در پاسخ به بحران ها است.
وی با اشاره به اینکه ریاست صلیب سرخ ایتالیا را هم بر عهده دارد، اظهار داشت: ایتالیا همچون ایران از صدمه های مانند سیل و زلزله متاثر می شود و هلال احمر ایران عملکرد خوبی داشته است.
وی در پاسخ به پرسشی در خصوص اینکه بنظر می رسد بروز بحران جنگ اوکراین سبب فراموشی دیگر بحران ها شده است، اظهار داشت: باید صراحت داشته باشم، حقیقت این است که اهدا کنندگان سنتی به صلیب سرخ کشورهای اروپایی بودند و ترجیح می دهند به اوکراین کمک کنند و وظیفه ما این است که کشورهای اروپایی را توجیه نماییم که بحران های یمن، سوریه، افغانستان و کشورهایی آفریقایی هم وجود دارد و همچنان احتیاج به کمک هست.


امدادرسانی به ۱۷۵۰ سیل زده در ۱۷ استان
مهدی ولی پور رییس سازمان امداد ونجات جمعیت هلال احمر از امدادرسانی به ۱۷۵۰ هموطن متاثر از سیل و آبگرفتگی در ۱۷ استان کشور اطلاع داد.
وی با اعلان اینکه در هفت روز گذشته تا ساعت ۶ بامداد روز ۱۳ اردیبهشت ماه، ۱۷ استان متاثر از سیل و آبگرفتگی بودند، اضافه کرد: ۶۷ شهرستان در ۱۷ استان آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل، اصفهان، ایلام، تهران، چهارمحل و بختیاری، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، زنجان، سمنان، کرمان، کرمانشاه، کهگیلویه و بویراحمد، لرستان و یزد به خدمات امدادی نیازمند بودند و در این استان ها در مجموع به ۱۷۵۰ نفر امدادرسانی شده است.
وی اظهار داشت: امدادگران و نجاتگران هلال احمر در طول این مدت به متاثران حوادث جوی در ۶ شهر، ۴۲ روستا، ۲۳ منطقه عشایرنشین و ۶ محور خدمت رسانی کرده و علاوه بر اسکان اضطراری ۲۸۰ نفر، ۵۵ نفر را به مناطق امن منتقل کردند. همینطور دو هموطن جان خویش را بر اثر سیل وآبگرفتگی شهرستان هریس در آذربایجان شرقی و رعد و برق شمیرانات، از دست دادند.


اورژانس در نمایشگاه کتاب چه کار می کند؟
سی و سومین نمایشگاه بین المللی کتاب با حضور ۱۷۰۰ ناشر داخلی و ۱۷۰ ناشر خارجی از ۳۰ کشور به صورت مجازی و فیزیکی از روز چهارشنبه ۲۱ اردیبهشت با شعار «با کتاب سلامتیم» در مصلای امام خمینی (ره) تهران شروع به کار کرد و تا ۳۱ اردیبهشت هر روز از ساعت ۱۰ بامداد تا ۸ شب ادامه دارد. علاقمندان نگرانی نداشته باشند؛ چون اگر خدا نکرده گرفتار مشکلی در سلامتیشان شوند اورژانس همان جاست.
یحیی صالح طبری رئیس اورژانس تهران در این خصوص گفت: اورژانس تهران همچون سالهای قبل و مناسبت های مختلف در کنار مردم است و از ۲۰ تا ۳۱ اردیبهشت ماه برای پوشش نمایشگاه بین المللی کتاب سال جاری نیروهای اورژانس از ساعت ۸ بامداد تا ۱۰ شب با ۲ دستگاه آمبولانس (یکی از آنها اورژانس بانوان است)، چهار دستگاه موتورلانس و ۲ دستگاه اتوبوس آمبولانس آماده خدمت رسانی به هموطنان است.
رئیس اورژانس تهران اضافه کرد: با توجه به این که نمایشگاه سال جاری در مصلای امام خمینی (ره) برگزار می شود، نیروهای اورژانس در مصلی مستقر هستند و در سریع ترین زمان در کنار شما خواهند بود.



پلیس مخالف مسافرکشی با موتورسیکلت نیست
تهرانی ها اگر خودشان موتور برای رفت و آمد نگرفته باشند حتما در طول روز در سطح خیابان با موتورسوارانی مواجه گشتند که مبادرت به مسافرکشی می کنند، حالا رئیس پلیس پایتخت در این خصوص واکنش نشان داد.
سردار حسین رحیمی طرح انضباط بخشی به تردد موتورسیکلت سواران پایتخت در جمع خبرنگاران اضافه کرد: مأموران پلیس در صد نقطه پایتخت در دو شیفت بامداد و بعدازظهر آماده برخورد با تخلفات موتورسیکلت سواران هستند.
وی افزود: پلیس تهران بزرگ سه طرح بزرگ و ویژه و مهم به صورت همزمان در سه نقطه از پایتخت به وجود می آورد که موتوریار، ساماندهی عبور و مرور در معابر پایتخت و انضباط بخشی به تردد موتورسیکلت سواران همچون این طرح ها است.
سردار رحیمی اظهار نمود: تلاش ما بر این است که با اجرای این طرح، موتورسیکلت سواران را ساماندهی نماییم و تخلفات موتورها را کاهش دهیم که با اجرای این طرح ها هم تردد موتورسیکلت سواران نظم و انضباط پیدا می کند و هم ترددها در شهر منظم می شود.
توضیح پلیس درباره ماجرای سد لتیان
پخش فیلم دستگیری یک خانم در حوالی سد لتیان که با برخورد تند گشت پلیس همراه بود، منجر به واکنش و صادر کردن دستور ویژه از جانب رئیس پلیس تهران شد حالا معاون اجتماعی انتظامی تهران بزرگ درباره جزئیات تصاویر انتشار یافته در منطقه سد لتیان توضیحاتی عرضه کرد.
سرهنگ مراد مرادی درباره تصاویر انتشار یافته خانمی که در منطقه سد لتیان توسط ماموران کلانتری دستگیر شد، توضیحاتی عرضه کرد و اضافه کرد: فرمانده انتظامی تهران بزرگ دستور رسیدگی فوری به این ماجرا را صادر کرد.
وی افزود: در این حادثه عوامل انتظامی مستقر در ایست و بازرسی سد لتیان به لحاظ حرکات مخاطره آمیز به سرنشینان خودرو مظنون و دستور ایست صـادر کردند ولی آنها بدون توجه به فرمان پلیس از صحنه متواری می­ شوند.
معاون اجتماعی انتظامی تهران بزرگ اظهار داشت: دو خانم سرنشین خودرو بعد از دستگیری و موقع دلالت به مقر انتظامی در مقابل ماموران مقاومت کرده و باعث بروز چنین حادثه شدند.
مرادی اشاره کرد: شیوه دستگیری نامبردگان برخلاف آموزه های پلیس بوده و مورد تأیید نیست و در این خصوص برابر مقررات و ضوابط مبحث تحت رسیدگی است و مراحل قانونی را طی می کند.


پلیس راهنمایی و رانندگی سالانه ۷۰ هزار میلیاردریال جریمه صادر می کند
مبحث جریمه کردن خودرو ها توسط پلیس هم یکی از اخبار مهم این هفته بود.
سردار سید کمال هادیانفر رییس پلیس راهور ناجا در این خصوص اظهار داشت: از محل جریمه های تخلفات راهنمایی و رانندگی سالانه ۷۰هزار میلیاردریال حاصل می شود که حدود ۸۰ درصد این مبلغ به ارگانهای دولتی چون وزارت راه و شهرسازی و یا شهرداری ها اختصاص می یابد.
وی در بازدید از مرکز مدیریت ترافیک و حمل و نقل هوشمند شهرداری نیشابور با اشاره به اینکه حدود ۲۰ درصد از این مبلغ هم در اختیار نیروی انتظامی برای تجهیز و تهیه تجهیزات و زیرساخت های مدیریت ترافیک قرار می گیرد اضافه کرد: سالانه ۱۱۵ میلیون برگه اخطاریه و جریمه برای رانندگان خاطی در کل کشور صادر می شود که ۹۸ درصد این اخطارها به صورت پیامکی هم برای رانندگان ارسال می شود.
رییس پلیس راهور ناجا افزود: سالانه یک میلیون و ۷۵۰هزار دستگاه موتورسیکلت و خودرو به ناوگان حمل و نقل کشور اضافه می شود و برای مدیریت ترافیک این ناوگان بزرگ باید از فناوریهای روز دنیا و ظرفیت های هوشمند سازی مدیریت ترافیک بهره برد.


1401/02/23
13:15:07
0.0 / 5
732
تگهای خبر: جهان , خدمات , سازمان , فناوری
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی