كاهش خطر مرگ ناشی از سرطان پستان با مصرف میوه و حذف چربی

كاهش خطر مرگ ناشی از سرطان پستان با مصرف میوه و حذف چربی نیو وبلاگ: مطالعه جدیدی از موسسه تحقیقات زیست پزشكی لس آنجلس نشان داده است كه رژیم غذایی مناسب به كاهش 20 درصدی مرگ و میر در اثر سرطان پستان كمك می نماید.


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از تك تایمز، یك مطالعه جدید نشان داد بانوانی كه بطور منظم یك رژیم غذایی كم چرب و مبتنی بر مصرف سبزیجات را استفاده می نمایند به میزان قابل توجهی كمتر به سران پستان مبتلا می شوند.
محققان مركز پزشكی "هاربور"(Harbor) اطلاعات بیشتر از ۴۸ هزار زن كه از سال ۱۹۹۳ قسمتی از یك برنامه طولانی مدت بودند، بررسی كردند.
شركت كنندگان در این مطالعه همگی در دهه ۵۰، ۶۰ و ۷۰ سالگی خود و یائسه بودند و هیچ گاه سرطان پستان در آنها تشخیص داده نشده بود.
تقریباً از نیمی از زنان خواسته شد كه در هشت سال آینده رژیم غذایی خودرا حفظ كنند. به آنها گفته شد كه چربی لبنی كمتر و گوشت قرمز كمتری مصرف كنند و بیشتر غلات كامل، میوه و سبزیجات مصرف كنند.
تیم تحقیقاتی بعد از نظارت ۲۰ ساله بر آنها متوجه شد كه شركت كنندگانی كه قادر به پیگیری این رژیم غذایی بودند خطر مرگ بر اثر ابتلاء به سرطان پستان را تا ۲۰ درصد كاهش دادند.
دكتر "روان چلوبسكی" پژوهشگر ارشد این مطالعه اشاره كرد كه این نخستین آزمایش تصادفی در مورد سرطان پستان است.
محققان معتقدند تغییر در رژیم غذایی زنان كلیدی است و منتج به نتیجه مطلوبی می شود.
مداخله در رژیم غذایی به منظور كاهش میزان مصرف چربی روزانه تا ۲۰ درصد و همین طور افزایش مصرف غلات كامل، میوه ها و سبزیجات بود.
بااینكه همه آنها نتوانستند این هدف را بطور كامل برآورده كنند، اما آنها از رژیم غذایی جدید خود لذت می بردند چونكه این برنامه غذایی منجر به ۳ درصد كاهش وزن در آنها شد.
در صورتیكه تیم تحقیقاتی متوجه كاهش قابل توجهی در مرگ و میر مربوط به سرطان پستان شد، اما هیچ گونه كاهش در میزان ابتلاء به آنرا مشاهده نكرد كه دلیل آن هنوز معین نمی باشد.
در هر حال بعضی از متخصصان سلامت معتقدند امكان دارد خیلی زود باشد كه بگوییم یك رژیم غذایی كم چرب مبتنی بر مصرف سبزیجات از زنان در مقابل سرطان پستان محافظت نمی كند.
دكتر "نیل اینگار" متخصص رابطه بین رژیم غذایی و سرطان توضیح داد: امكان دارد برای حصول چنین نتیجه ای به پیگیری بیشتری در این رژیم غذایی نیاز داشته باشیم. رژیم غذایی یك ابزار قدرتمند در تغییر رفتار سرطان یا نحوه واكنش آن به درمان است.
شركت كنندگان در این مطالعه در رژیم غذایی خود راحت بودند و مواد غذایی خاص با نحوه طبخ مخصوص به آنها اجبار نشده بود.
محققان می گویند مردم لزوماً مجبور نیستند آنچه را كه می خورند تغییر دهند، اما می توانند نحوه آماده سازی غذای خودرا تغییر دهند و كمتر بخورند.
بعنوان مثال كم كردن مقدار گوشت مصرفی در بشقاب، نه تنها مصرف چربی را می كاهد، بلكه امكان بیشتری برای مصرف گزینه های سالم تر مانند غلات و سبزیجات فراهم می آورد.
یافته های این پژوهش در كنفرانس آینده انجمن انكولوژی بالینی آمریكا در ماه ژوئیه نمایش خواهد شد.




منبع:

1398/02/30
15:09:52
5.0 / 5
4107
تگهای خبر: اطلاعات , پزشكی , پژوهش , پژوهشگر
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی