تحویل یك كیت كاوش فضایی به ایستگاه فضایی بین المللی

تحویل یك كیت كاوش فضایی به ایستگاه فضایی بین المللی به گزارش نیو وبلاگ فضانوردان ایستگاه فضایی بین المللی اخیرا یك كیت استخراج مواد معدنی دریافت نمودند.


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از گیزمگ، در تاریخ ۲۷ ژوئیه سال جاری كپسول دراگون شركت اسپیس ایكس محموله های جدیدی را به فضانوردان ایستگاه فضایی بین المللی تحویل داد.
در بین این محموله ها یك كیت آزمایشگاهی به فضانوردان تحویل داده شد كه توسط یك تیم تحقیقاتی و به رهبری دانشگاه "ادینبرو"(Edinburgh) ساخته شده است و از باكتری هایی استفاده می نماید تا رفتار میكروارگانیسم ها را مطالعه كند.
میكروارگانیسم هایی كه می توانند برای استخراج مواد معدنی و فلزی از سنگ های سیارك ها، ماه و سیارات استفاده شوند.
استخراج از سیارك ها یك پتانسیل اقتصادی بالا دارد به نحوی كه می تواند پول بسیار زیادی را تامین كند.
مانند زمین، استخراج فلزات و مواد معدنی در فضا هم معمولا نیازمند یك سری فرایند پیچیده است كه سنگ معدن را به یك ماده مفید و پرارزش تبدیل می كند.
محققان برای انجام این كار باید از تكنیكی به نام "معدن كاری زیستی" استفاده كنند.
در این تكنیك از میكروارگانیسم ها و یا قارچ ها استفاده می شود تا بعنوان كارخانه های شیمیایی كوچك عمل كنند و سنگ ها را بشكنند و مواد شیمیایی مانند آهن، مس، طلا، روی، اورانیوم و توریوم را از درون سنگ استخراج كنند.


این روش استخراج در ابتدا در دهه ۱۹۵۰ میلادی استفاده شد. امروزه هم تنها برای معدن كاری نیست و بعنوان راهی برای اصلاح مناطقی استفاده می شود كه توسط فلزات سنگین و سمی آلوده شده اند.
در این راستا محققان حوزه اخترزیست شناسی در دانشگاه ادینبرو یك دهه گذشته را صرف ساخت ۱۸ كیت كوچك كردند كه به اندازه راكتورهای معدن كاری زیستی هستند و الان در دسترس فضانوردان مستقر در ایستگاه فضایی بین المللی هستند.
فضانوردان باید قطعات كوچكی از سنگ های بازالتی را درون كیت ها قرار دهند. سنگ هایی كه مشابه با قطعات پیدا شده در ماه و مریخ هستند.
هدف از انجام این كار این است كه رفتار باكتری ها در شرایط بدون جاذبه برای استخراج كانی ها بررسی شود.
زمانی كه میكروب ها رشد كنند، تشكیل كلنی و بیوفیلم ها توسط باكتری ها بررسی خواهد شد. نتیجه هم به زمین برگردانده می شود تا در دانشگاه های ادینبرو و استنفورد تجزیه و تحلیل شود.
نتیجه این آزمایش به درك بهتر رفتار میكروب ها در زمین هم منجر خواهد شد.





1398/05/08
22:24:33
5.0 / 5
3923
تگهای خبر: اقتصاد , تحقیقات , دانشگاه , فضا
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۵
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی