آغاز آزمایش انسانی واكسن كرونای دانشگاه كمبریج در پاییز
به گزارش نیو وبلاگ دانشگاه ˮكمبریجˮ می خواهد آزمایش بالینی واكسن احتمالی خود برای مقابله با ˮكووید-۱۹ˮ را در پاییز پیش رو آغاز كند.
به گزارش نیو وبلاگ به نقل از رویترز، این دانشگاه اعلام نمود که بعد از دریافت بودجه ۱.۹ میلیون پوندی(۲.۵ میلیون دلاری) از دولت انگلیس، آزمایش بالینی واکسن کرونای خویش را در پاییز آغاز می کند.
محققان پروژه توسعه این واکسن گفتند که رویکرد آنها از توالی ژنتیکی کلیه کروناویروس های شناخته شده استفاده می نماید تا پاسخ ایمنی بدن را برانگیزد و به پیشگیری از بروز عوارض منفی پاسخ ایمنی التهابی زیاد کمک نماید.
"جاناتان هنی"( Jonathan Heeney) سرپرست آزمایشگاه ویروسی "زونوتیکز"( Zoonotics) در دانشکاه کمبریج اظهار کرد، ما به دنبال قطعات مهمی از ویروس هستیم که می توانیم برای ساخت واکسن استفاده نماییم تا پاسخ ایمنی بدن در جهتی درست هدایت شود.
وی ادامه داد، درنهایت، هدف ما این است که واکسنی بسازیم که نه تنها از بدن در مقابل ویروس" SARS-CoV-۲" محافظت می کند، بلکه می تواند این عملکرد محافظتی را در مقابل کروناویروس های دیگر که امکان دارد از حیوانات به انسان سرایت کنند، ایجاد کند.
واکسن کرونا دانشگاه کمبریج "DIOS-CoVax۲" نام دارد و مبتنی بر "دی ان ای"(DNA) است. ساختارهای آنتی ژن که توسط کامپیوتر تولید شده اند، توسط ژن های مصنوعی رمزگذاری می شوند که سپس می تواند سیستم ایمنی بدن را باردیگر برنامه نویسی کند تا آنتی بادی هایی در مقابل کروناویروس تولید نماید.
دانشگاه کمبریج اعلام نمود که روش وکتور(حامل) DNA در مراحل اولیه آزمایش نشان داده که در تحریک پاسخ ایمنی بدن در سایر عوامل بیماری زا، ایمن و موثر است.
گرچه واکسن کرونای دانشگاه کمبریج نسبت به سایر واکسن ها دیرتر ساخته شده، ولی واکسن " DIOS-CoVax۲" نیازی به نگهداری در هوای سرد ندارد و می تواند بدون سوزن به بدن شخص رسانده شود. این خصوصیت سبب می شود که به گسترش بیشتر واکسن در سطح جهانی کمک گردد.
منبع: newweblog.ir
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب