تأثیر واكنش پادتن در نتایج ناشی از كووید-19

تأثیر واكنش پادتن در نتایج ناشی از كووید-19 به گزارش نیو وبلاگ پژوهشگران آمریکایی در بررسی جدیدی، تأثیر واکنش های پادتن را در بروز نتایج متفاوت کووید-19 ارزیابی کردند.


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از مجله Nature Medicine، شاید کووید-۱۹ توسط یک ویروس ایجاد شود اما انواع گوناگونی دارد که درمان را دشوار می سازد. برای نمونه، کودکان حدودا کروناویروس را به صورت خفیف و بدون علامت تجربه می کنند اما بزرگسالان می توانند به نوع شدید یا کشنده آن مبتلا شوند. از طرف دیگر، کودکانی که به کووید-۱۹ مبتلا می شوند، در معرض یک سندروم نادر اما جدی موسوم به "سندرم التهابی چندسیستمی در کودکان" (MIS-C) قرار می گیرند. نوع شدید این بیماری می تواند به بروز بیماری قلبی و بستری شدن کودکان منجر شود.
پژوهشگران دانشگاه "ام آی تی" (MIT) و "دانشگاه هاروارد" (Harvard University) اهتمام دارند تا بفهمند که چرا کووید-۱۹ در بین افراد گوناگون، نتایج متفاوتی دارد. آنها پادتن های ویژه ای را شناسایی نمودند که ممکنست در بروز این واکنش های متفاوت نقش داشته باشند؛ همچون آن گروه از پادتن ها که به بروز بیماری شدید در بزرگسالان و سندروم التهابی چندسیستمی در کودکان منجر می شوند.
"لائل یانکر" (Lael Yonker)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: ما دریافتیم کودکانی که بعد از بیماری کووید-۱۹، به سندروم التهابی چندسیستمی مبتلا می شوند، سطح بالایی از یک نوع ویژه پادتن موسوم به "پادتن جی" (IgG) را دارند. پادتن جی معمولا برای کنترل عفونت عمل می کند اما با مبتلاشدن به بیماری سندروم التهابی چندسیستمی، پادتن جی به فعال شدن سلول های ایمنی می انجامد که ممکنست عامل نوع شدید این بیماری باشد.
وی ادامه داد: پادتن های جی با سلول های موسوم به درشت خوار در تعامل قرار می گیرند که در سراسر بافت های بدن زندگی می کنند. اگر تعداد پادتن های جی که این درشت خوارها را فعال می کنند، بیش از حد باشد، به اختلال در اندام ها و سیستم های متفاوت منجر می شود. این سطح بالا از پادتن های جی، تنها در کودکانی دیده می شود که بعد از قرار گرفتن در معرض کووید-۱۹، به سندروم التهابی چندسیستمی مبتلا می شوند.
پژوهشگران، بررسی خودرا روی ۱۷ کودک مبتلا به سندروم التهابی چندسیستمی، ۲۵ کودک مبتلا به کووید-۱۹ ملایم، ۲۶ بزرگسال مبتلا به نوع شدید کووید-۱۹ و ۳۴ بزرگسال مبتلا به نوع ملایم آن انجام دادند.
"گالیت آلتر" (Galit Alter)، از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: ما انتظار داشتیم که واکنش های ایمنی کودکان بدون در نظر گرفتن شدت بیماری، تفاوت قابل توجهی با واکنش های ایمنی بزرگسالان داشته باشد اما در عوض دریافتیم که بزرگسالان مبتلا به کووید-۱۹ خفیف و کودکان مبتلا به این بیماری، واکنش های ایمنی مشابهی دارند. تنها بزرگسالان مبتلا به کووید-۱۹ شدید، واکنش های ایمنی متفاوتی داشتند.
شناسایی مکانیسم های ایمنی که واکنش های متفاوتی نسبت به ویروس یکسان نشان می دهند، اولین گام برای درک تفاوت در واکنش ها است.




منبع:

1399/12/02
10:14:56
0.0 / 5
771
تگهای خبر: پروژه , پژوهش , پژوهشگر , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۴
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی