چند خبر كوتاه انتظامی؛

پلیس از کشف و ضبط 60 قبضه سلاح قاچاق در استان همدان اطلاع داد

پلیس از کشف و ضبط 60 قبضه سلاح قاچاق در استان همدان اطلاع داد ایرنا- فرمانده انتظامی استان همدان از انهدام باند قاچاق سلاح و مهمات و کشف ۲۱ قبضه کلت کمری و ۳۹ قبضه سلاح شکاری غیرمجاز اطلاع داد.


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از خبرگزاری ایرنا، سردار "سلمان امیری" با بیان این خبر اضافه کرد: به دنبال اطلاع واصله در خصوص اینکه قاچاقچیان سلاح و مهمات از راه مرزهای غربی قصد دارند به وسیله ۲ دستگاه خودرو، سلاح را به استان همدان منتفل کنند، بررسی مبحث در دستور کار ماموران پلیس امنیت عمومی استان قرار گرفت.
وی عنوان کرد: در این خصوص بعد از تلاش شبانه روزی، قاچاقچیان که در پوشش مسافرت خانوادگی از استانهای غربی کشور به استان همدان درحال تردد بودند، شناسایی شدند.
فرماندهد انتظامی استان همدان افزود: با اقدامات پلیسی، خودرو سواری حامل سلاح غیرمجاز با سه سرنشین در ورودی شهر اسدآباد و خودوری دیگر با سه سرنشین در خروجی شهر اسدآباد متوقف و به مقر انتظامی منتقل شد.
سردار امیری افزود: ماموران در بازرسی از این خودرو ها ۲۱ قبضه اسلحه کلت کمری و ۳۹ قبضه سلاح شکاری غیرمجاز را کشف کردند و ۶ متهم هم با تشکیل پرونده به مرجع قضایی عرضه شدند.
فرمانده انتظامی استان همدان همینطور اظهار داشت: در تداوم طرح های نظارت بر واحدهای صنفی و برخورد با مخلان اقتصادی، ماموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان کبودراهنگ از احتکار گندم توسط فردی در یک انبار کشاورزی یکی از روستاهای این شهرستان آگاه شدند.
سردار امیری اضافه کرد: تیمی متشکل از نمایندگان جهاد کشاورزی، تعزیرات حکومتی، صمت و انتظامی شهرستان با سرکشی و بازرسی از این محل ۴۰ تن گندم را کشف و ضمن پلمب انبار، محتکر را با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی کردند.

کلاهبرداری ۱۲۰ میلیاردی در ملایر
جانشین انتظامی استان همدان هم اظهار داشت: به دنبال دریافت شکایت برخی از اهالی روستاهای شهرستان در خصوص اینکه افرادی با هویت های جعلی در چارچوب فروشندگان احشام رجوع و مبادرت به خریداری گوسفندان اهالی با استفاده از چک های جعلی می کنند، بررسی مبحث به صورت ویژه در دستور کار ماموران پلیس آگاهی شهرستان قرار گرفت.
سرهنگ "رضا زارعی" اضافه کرد: ماموران پلیس آگاهی شهرستان ملایر با بکارگیری شگردهای پلیسی، مخفیگاه یکی از این کلاهبرداران در خارج از استان را شناسایی و در یک عملیات غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.
وی ضمن اشاره به اینکه مقدار کلاهبرداری توسط این افراد ۱۲۰ میلیاردریال ارزیابی شده است، اظهار داشت: متهم در تحقیقات پلیسی به چند فقره کلاهبرداری با این شیوه اعتراف کرد که با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد
سرهنگ زارعی از شهروندان خواست در صورت مواجهه با هر گونه رفتار مشکوک با مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ تماس گرفته و مراتب را گزارش کنند.

جمع آوری ۸۸ معتاد متجاهر در همدان
رییس پلیس مبارزه با مواد مخدر استان همدان اظهار داشت: ماموران پلیس مبارزه با مواد مخدر استان و شهرستان همدان با اجرای طرح برخورد با خرده فروشان مواد مخدر و جمع آوری معتادان متجاهر، سه توزیع کننده موادمخدر را دستگیر و ۸۸ معتاد متجاهر را هم جمع آوری، غربالگری و تحویل مراکز ماده ۱۵ و ۱۶ دادند.

دستگیری ۸۴ متهم در نهاوند
فرمانده انتظامی شهرستان نهاوند هم اظهار داشت: پلیس این شهرستان با در نظر گرفتن اولویت های شاخص در حوزه انواع جرایم و صدمه های اجتماعی و با تدوین طرح جامع عملیاتی و انتظامی، طرح ارتقای امنیت اجتماعی را در شهرستان اجرا کرد.
سرهنگ "ذبیح الله درویشی" مهم ترین نتایج این طرح را کشف ۵۳ فقره سرقت و بیشتر از ۲ کیلوگرم انواع مواد مخدر، توقیف ۲۱ دستگاه موتورسیکلت و ۳۷ دستگاه خودروی متخلف و مزاحم دانست.
به گفته وی، ۸۴ متهم شامل ۱۶ سارق، ۲۴ معتاد و خرده فروش مواد مخدر و ۴۴ نفر در مورد سایر جرایم دستگیر و تحویل مرجع قضایی شدند.


منبع:

0.0 / 5
480
1401/03/09
13:18:29
تگهای مطلب: اقتصاد , تحقیقات
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی

نیو وبلاگ، صدای خودرا به گوش دیگران برسانید : وبلاگ شما، هویت شما