طعم فضا برنامه آشپزی سرآشپزهای مشهور در مرکز ناسا

طعم فضا برنامه آشپزی سرآشپزهای مشهور در مرکز ناسا نیو وبلاگ طعم فضا برنامه آشپزی سرآشپزهای مشهور در مرکز ناسا


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از اسپیس، جدیدترین جاذبه در مجتمع بازدیدکنندگان "مرکز فضایی کندی"(KSC) ناسا در فلوریدا، میزبانی یک رویداد به نام "طعم فضا: نسخه سرآشپز مشهور"(Taste of Space: Celebrity Chef Edition) است. این یک رویداد نمایشی پر ستاره در حوزه غذا با حضور مورفی و سرآشپزهای تحسین شده مانند "روکو دی اسپیریتو"(Rocco DiSpirito) و "داف گلدمن" (Duff Goldman) خواهد بود. مورفی در مصاحبه ای اظهار داشت: "من بسیار هیجان زده هستم چونکه هیچگاه به آنجا نرفته ام.
مورفی، سرآشپز و رستوران داری که در بعضی از معتبرترین آشپزخانه های جهان کار کرده و امروزه یکی از مشهورترین سرآشپزهای نیویورک به حساب می آید، در برنامه های متعدد آشپزی، چندین برنامه خبری و گفتگو حضور داشته است. با این حال، رویداد طعم فضا، اولین تجربه او از فضا به حساب می آید.
مورفی در مورد چشم انداز زندگی در فضا اظهار داشت: من به محرک های زیاد و روش های مختلف نیاز دارم و بدیهی است که غذا یکی از آنها است. من عاشق طعم ها و بافت ها هستم و اساسا غذا را دوست دارم.
غذای فضایی از روزهای اولیه تولید تیوب ها و مکعب ها تاکنون، راهی طولانی را طی کرده است؛ باآنکه هر دو هنوز بخشی از منوی فضانوردان هستند. علاوه بر خوراکی های خشک شده یا یخ زده، انتخاب هایی با حرارت ثابت هم در دسترس هستند که به غذاهای آماده نظامیان شباهت دارند. مأموریت های تأمین مجدد دوره ای می توانند مقدار محدودی از غذاهای تازه مانند میوه ها، سبزیجات و تنقلات را به همراه داشته باشند.
مورفی اظهار داشت: مأموریت ها باید بتوانند چیزهایی را به فضا بفرستند که طعم زیادی دارند و فقط کام را تحریک می کنند چونکه اگر بخواهید که برای مدتی در یک ایستگاه فضایی باشید، به شکلی محرک نیاز دارید. حتی نیازمند موضوع هایی برای صحبت کردن در مورد آنها هستید. برای مثال، شاید بتوانید با همکارانتان در مورد موضوع هایی مانند جالب بودن وجود سس در یک غذا یا پیچیدگی های طعم صحبت کنید.
طی این رویداد، مورفی به همراه دی اسپیریتو و گلدمن، روشهای فنی آشپزی خویش را به نمایش خواهد گذاشت. میهمانان هم در بین نوآوری ها و طرح های پیشرفته اکتشاف فضا که در این مکان به معرض نمایش گذاشته شده اند، حضور دارند.
طی شب، از شرکت کنندگان با نمونه هایی از غذاهای سرآشپزها پذیرایی می شود و بعد از آن کیک معروف به "خارج از این دنیا"(out-of-this-world) طراحی شده توسط گلدمن به نمایش درمی آید. "بروس ملنیک"(Bruce Melnick)، "اسکات آلتمن"(Scott Altman) و "ساندرا مگنوس"(Sandra Magnus)، فضانوردان سابق شاتل فضایی هم هنگام کمک کردن به سرآشپزها، سوژه عکس ها خواهند شد.
مگنوس در سال ۲۰۰۹ زمانی که در ایستگاه فضایی بین المللی بود و به خاطر آزمایش هایش در مورد آشپزی در فضا تیتر خبرها شد، نوشت: وقتی فکر می نماییم، می بینیم که غذا بخش مهمی از زندگی ما است.
وی در ادامه نوشت: تنوع غذا خیلی خوب است و شما می توانید با مخلوط کردن و تطبیق دادن مواد غذایی و در مورد من میتوان گفت مقداری آشپزی فضایی، تنوع را افزایش دهید. غذاهایی که من درست کرده ام، سس زیادی دارند؛ ازاین رو میتوان آنها را به سادگی خورد، جابه جا کرد یا روی نان تورتیا گذاشت.


مورفی می خواهد در این رویداد، دستورالعمل هایی را نشان دهد که میهمانان می توانند در خانه های خود روی زمین تهیه کنند.
وی ادامه داد: وقتی نوبت به نمایش دادن به مردم می رسد، من بسیار آگاه هستم که تلاش کنم کارهایی را انجام دهم که مردم بعد از رفتن به خانه بتوانند آنها را تکرار کنند چونکه هدف من بعنوان یک سرآشپز فقط آشپزی برای مردم نیست، بلکه آموختن چیزی است که آنها واقعا بتوانند انجام دهند. دستور غذای راتاتویی مادربزرگم، دستور غذای مورد علاقه من است. بنابراین، من می خواهم آنرا درست کنم چون فکر می کنم کام را برمی انگیزد و شخصا باور دارم که داستان خوبی پشت آن است.
بلیط این رویداد برای هر نفر ۱۷۵ دلار است و فرصت عکس گرفتن با فضانوردان، یک بَرج سینه متعلق به این رویداد و یک قطعه یادبود با امضای سرآشپزها و فضانوردان را شامل می شود.






منبع:

1401/08/04
10:16:48
0.0 / 5
321
تگهای خبر: جهان , فضا
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی