رئیس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران:
زنجیره علم فارغ از دید های سیاسی مورد حمایت دولت ها قرار گیرد
نیو وبلاگ: به گزارش نیو وبلاگ، رییس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران اظهار داشت: شاهد شکل دهی منظمی از زنجیره یافته های علمی در کشور هستیم تا رفاه اجتماعی آینده روشن رقم بخورد، باید این زنجیره فارغ از دید های سیاسی مورد حمایت دولت ها قرار گیرد؛ البته بنظر می رسد این چنین هم هست.
محمد حسن زاده، عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس و رییس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران در گفت و گو با ایسنا اظهار داشت: دانشگاهیان با توجه به این که یکی از گروههای مهم مرجع در جامعه به شمار می آیند، ضمن این که وظیفه آنها حضور در انتخابات است، باید از تمام ظرفیت خود برای دعوت از تمام عموم جامعه به مشارکت پرشور در انتخابات نیز بهره گیرند تا بتوان انتخاباتی با حضوراکثریت رای دهندگان را شاهد باشیم. نتیجه از مشارکت در چهاردمین انتخابات ریاست جمهوری هر چه باشد، اساسا به صلاح مردم و نظام جمهوری اسلامی خواهد بود.
وی با اعلان اینکه دانشگاه ها محل خلق دانش علمی و تربیت نیروی انسانی متعهد و متخصخص هستند، اضافه کرد: عملکرد دانشگاه ها در همه کشورهای قابل توجه به این شکل است که همیشه مورد حمایت دولت ها قرار می گیرند. دولت ها از هر جناجی به عنوان یک وظیفه بر خود می دانند که از نظام دانشگاهی بصورت مداوم و پایدار حمایت کنند.
رییس پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران اشاره کرد: هر دولتی که سرکار می آید نگاهش به دانشگاه به عنوان سرمایه گذاری برای توسعه، بهروزی و سعادت آینده جامعه است. مشارکت ما در علم جهانی است و شاهد تبدیل علم به فناوری، فناوری به خلق ثروت و ثروت به رفاه در کشور هستیم.
وی با اعلان اینکه هردولتی فارغ از دید سیاسی باید ملزومات دانشگاه ها را تامین و پشتیبانی کند، اظهار داشت: دانشگاه ها بدون دغدغه تغییر دولت و سازوکار اجرائی باید بتوانند به نقش آفرینی خود ادامه بدهند. دانشگاهیان نشان داده اند از بیشترین توان خود برای پیشرفت و آبادانی کشور بهره برده اند.
این استاد دانشگاه بیان کرد: بیش از سهم جمعیتی در خلق دانش علمی سهم داریم و جایگاه کشور در علم فناوری رو به بهبود است. در عرصه ها خاص بصورت اخص و در کلیت علم بصورت عام، ما جزو کشورهای تاثیر گذار علم و فناوری در دنیا هستیم.
وی با اعلان اینکه نظام دانشگاهی ما در نتیجه کارهای چندین و چندساله به بلوغ رسیده است، اظهار داشت: شاهدیم شرکت های دانش بنیان، واحد فن آور، استارت آپ و سایر سازوکارهای مربوط به تبدیل علم و علم به ثروت تک به تک انجام شده و رو به پیشرفت است. شاهد شکل دهی منظمی از زنجیره یافته های علمی در کشور هستیم تا رفاه اجتماعی آینده روشن رقم بخورد، باید این زنجیره فارغ از دید های سیاسی مورد حمایت دولت ها قرار گیرد؛ البته بنظر می رسد این چنین هم هست.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب