استارمر:
استارمر: با شرکای خود برای حفظ و پایداری این توافق همکاری می نماییم
به گزارش نیو وبلاگ، نخست وزیر انگلیس با استقبال از توافق ایران و آمریکا، این تحول را «لحظه ای بسیار مهم» خواند و اعلام نمود که لندن با شرکای خود برای پشتیبانی از این روند و تبدیل آن به صلحی پایدار همکاری خواهد نمود.
به گزارش نیو وبلاگ به نقل از خبر آنلاین، کی یر استارمر امروز (دوشنبه) در نشست خبری در لندن اظهار داشت: می خواهم ابتدا از پیشرفت مهمی که دیشب میان آمریکا و ایران حاصل شد، استقبال کنم. همینطور به رئیس جمهوری ترامپ، میانجی های پاکستان و قطر و همه آنهایی که در این روند نقش داشتند، تبریک می گویم.
به روایت ایرنا، وی ادامه داد: این لحظه ای بسیار اهمیت دارد. ما مدت ها خواهان تنش زدایی بوده ایم و لازم است که همه طرف ها از این فرصت برای تأمین ثبات در منطقه استفاده نمایند.
وی در ادامه، احیای کشتیرانی در تنگه هرمز را خواهان شد و اظهار داشت که این امر می تواند فشارهای اقتصادی وارد بر مردم انگلیس و دیگر نقاط جهان را کم کند.
استارمر افزود: حالا ما با شرکای خود از نزدیک همکاری خواهیم کرد تا از این توافق حمایت نماییم و اطمینان یابیم که به صلحی پایدار و ماندگار تبدیل می شود.
این اظهارات بعد از آن عنوان شد که شهباز شریف نخست وزیر پاکستان که در جریان جنگ میان آمریکا و ایران به عنوان یکی از میانجی های اصلی ایفای نقش کرده است، از توافق تهران و واشنگتن آگاهی داد و اعلام نمود مراسم رسمی امضای توافق روز جمعه در شهر ژنو سوئیس برگزار می شود.
دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی هم با صدور اطلاعیه ای در رابطه با توافق پایان جنگ میان ایران و آمریکا اصرار کرد که برمبنای توافقات انجام شده، جنگ و عملیات نظامی در تمامی جبهه ها همچون لبنان از امشب بصورت فوری و دائمی پایان یافته و بعلاوه، محاصره دریایی ضد ایران بلا فاصله و به صورت کامل خاتمه می یابد.
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب