با سرپرستی دانشمند ایرانی دانشگاه فناوری میشیگان صورت گرفت

بررسی تعامل میان ویروس و سلول با كمك ابزارهای ریزسیال

بررسی تعامل میان ویروس و سلول با كمك ابزارهای ریزسیال به گزارش نیو وبلاگ پژوهشگران ˮدانشگاه فناوری میشیگانˮ در بررسی جدیدی كه به سرپرستی ˮساناز حبیبیˮ، دانشمند ایرانی این دانشگاه صورت گرفته است، توانستند به بررسی تعامل میان ویروس و سلول بپردازند.


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از ساینس دیلی، مهندسان و متخصصان ویروس شناسی، متد جدیدی برای تماشای عفونت ویروسی در زمان واقعی ابداع نموده اند.
پژوهشگران "دانشگاه فناوری میشیگان" (MTU) در این پروژه که با سرپرستی "ساناز حبیبی" (Sanaz Habibi)، دانشمند ایرانی این دانشگاه انجام شده است، از ریزسیالات بهره برده اند و توانسته اند ویروس ها را با استفاده از میدان های مغناطیسی، در یک ابزار ریزسیال کنترل کنند. آنها با کمک این روش، به بررسی تغییرات غشای سلول پرداخته اند تا ایده واضح تری جهت بررسی آنتی ویروس ها و متوقف کردن شیوع عفونت ویروسی در اختیار پژوهشگران دیگر عرضه کنند. شاید این روش در آینده جهت بررسی تعامل کروناویروس و سلول های انسان هم کارآمد باشد.
"آدرین مینریک" (Adrienne Minerick)، استاد مهندسی شیمی دانشگاه فناوری میشیگان و از پژوهشگران این پروژه اظهار داشت: مشکل روش های قدیمی که جهت بررسی ویروس ها به کار می روند، این است که ارزیابی را به صورت غیر مستقیم انجام می دهند. تمرکز روش ما بر آن چیزی است که میان غشای سلول و سطح ویروس رخ می دهد. ما با کمک این روش توانستیم ورود ویروس به سلول را با وضوح بیشتری ببینیم.
تماشای چرخه عفونت ویروسی و بررسی مراحل آن، تأثیر زیادی بر عرضه داروهای ضد ویروسی جدید و درک بهتر انتشار ویروس دارد.
حبیبی اظهار داشت: ما با استفاده از ابزارهای ریزسیال، تعامل میان ویروس و سلول را بررسی کردیم و نشان دادیم که می توان این تعامل را در میدان مغناطیسی تماشا کرد.
سلول ها در ابزار ریزسیال، به حرکت در اطراف می پردازند و الگوهای مجزایی را شکل می دهند.
عفونت های ویروسی هم اکنون در مرکز توجه هستند اما همه ویروس ها به یکدیگر شباهت ندارند. شاید روزی ابزارهای ریزسیال بتوانند به آزمایش سریع بیماری های ویروسی مانند کووید-19 کمک کنند.
حبیبی افزود: ما با کمک این سیستم توانستیم تعامل میان ویروس و غشای سلول را بررسی نماییم. هنگامی که با چنین ذرات و ارگانیسم های کوچکی کار می کنید، می توانید به تماشای روندی بپردازید که در زمان واقعی رخ می دهد.
این پژوهش، در مجله "Langmuir" به چاپ رسیده است.




منبع:

5.0 / 5
1383
1399/08/14
14:54:35
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۷ بعلاوه ۵
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی