این مواد غذایی مانع تكثیر كروناویروس جدید می شود

این مواد غذایی مانع تكثیر كروناویروس جدید می شود خراسان رضوی نتایج جدید تحقیقات زیست شناسان گیاهی دانشگاه دولتی كارولینای شمالی (NC) نشان داده است كه تركیبات شیمیایی موجود در بعضی غذاها یا نوشیدنی هایی مانند چای سبز، انگور موسكادین (انگور متعلق به نواحی گرم است و در بخش های مختلف آمریكا یافت می شود) و شكلات تلخ می توانند به یك آنزیم خاص یا پروتئاز در ویروس سارس-كوو-۲ (SARS-CoV-۲) متصل شده و عملكرد آنرا مسدود و از نفوذ آن جلوگیری نمایند.


به گزارش مدیکال نیوز، دی یو زی، استاد زیست شناسی گیاهی و میکروبی دانشگاه کارولینای شمالی و از محققان این تحقیق می گوید: پروتئازها برای سلامت و زنده ماندن سلول ها و ویروس ها مهم هستند. اگر پروتئازها مهار شوند، سلول ها نمی توانند خیلی از عملکردهای مهم مانند تکثیر را انجام دهند.
وی افزود: "یکی از اهداف ما در آزمایشگاه یافتن مواد مغذی در مواد غذایی یا گیاهان دارویی است که مانع از اتصال یا تکثیر ویروس در سلول های انسانی شود. "
در این مطالعه، محققان ایالت NC شبیه سازی کامپیوتری و آزمایشگاهی عرضه کردند که واکنش به اصطلاح "پروتئاز اصلی" (Mpro) در ویروس سارس-کوو-۲ در مقابل بعضی از ترکیبات شیمیایی گیاهی مختلف به علت خواص ضدالتهابی و آنتی اکسیدانی قوی آنها را نشان داده است.
زی اظهار داشت: " وجود Mpro در سارس-کوو-۲ برای تکثیر و جمع آوری ویروس موردنیاز است. اگر ما بتوانیم این پروتئاز را مهار یا غیرفعال نماییم، ویروس از بین می رود. "
شبیه سازی های کامپیوتری نشان داد که ترکیبات شیمیایی موردمطالعه در چای سبز، دو نوع انگور موسکادین، پودر کاکائو و شکلات تلخ قادر به اتصال به بخش های مختلف Mpro هستند.
زی اظهار داشت: "Mpro بخشی کیسه مانند دارد که با ترکیبات شیمیایی پر می شود. وقتی این کیسه پر شد، پروتئاز عملکرد مهم خویش را از دست داد. "
شایان ذکر است آزمایش در مراحل آزمایشگاهی که توسط یو ژو، دانشجوی دکتری دانشگاه NC انجام شده نتایج مشابهی را نشان داده است. ترکیبات شیمیایی موجود در انگور چای سبز و موسکادین در مهار عملکرد Mpro بسیار موفق بودند. ترکیبات شیمیایی موجود در پودر کاکائو و شکلات تلخ فعالیت Mpro را حدودا به نصف می کاهد.
زی اظهار داشت: "چای سبز دارای پنج ترکیب شیمیایی آزمایش شده است که به قسمت های مختلف Mpro متصل می شوند و عملکرد آنرا مسدود می کنند. انگور موسکادین حاوی این مواد شیمیایی بازدارنده در پوست و دانه است. گیاهان از این ترکیبات برای محافظت از خود استفاده می نمایند، ازاین رو جای تعجب نیست که برگ و پوست گیاه حاوی این ترکیبات مفید باشد. "




منبع:

1399/09/12
13:30:44
5.0 / 5
1254
تگهای خبر: تحقیقات , دانشگاه , كامپیوتر , محقق
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۶ بعلاوه ۳
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی