سرپرست معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی:

آموزش های زیست محیطی به جوامع محلی ارائه می شود

آموزش های زیست محیطی به جوامع محلی ارائه می شود سرپرست معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان حفاظت محیط زیست از تعامل هرچه بیشتر کاری با مرکز ترویج و تحقیقات کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی اطلاع داد و اظهار داشت: برای آموزش جوامع محلی برنامه های متنوعی در دست پیگیری است که نخستین گام آن امضای تفاهمنامه همکاری در زمینه مسایل آموزشی است.


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از خبرگزاری ایرنا از سازمان حفاظت محیط زیست، حسن اکبری در جلسه کنوانسیون تنوع زیستی گفت: برای همکاریهای بیشتر با مرکز ترویج و تحقیقات کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی درحال رایزنی هستیم تا تفاهم نامه ای برای همکاریهای بیشتر در حوزه آموزش جوامع محلی در حوزه حفظ محیط زیست بین سازمان حفاظت محیط زیست و وزارت جهاد کشاورزی منعقد شود.
وی اظهار داشت: چون بیشترین کشفیات و کمک در امتداد حفاظت از محیط زیست توسط جوامع محلی و دوستداران طبیعت انجام می شود، درحال برنامه ریزی هستیم تا آموزش هایی را برای جوامع محلی در حوزه شناخت محیط زیست و تنوع زیستی برگزار نماییم.
اکبری اشاره کرد: بخش عمده ای از تنوع زیستی کشور به شدت درحال فرسایش است و در ۱۰ سال قبل تعداد قابل توجهی پرنده شکاری از نوع بالابان، بحری و شاهین و همین طور هوبره از متخلفان و قاچاقچیان حیات وحش کشف و ضبط شده و تمام این کشفیات با همکاری و همیاری جوامع محلی بوده است.
وی گفت: بطور متوسط در طول سال بیش از ۱۰ هزار نفر با تخلفات زیست محیطی دستگیر می شوند که بیش از ۷۰ درصد آنها با همکاری و اطلاع رسانی مخبرین انجام می شود. این افراد در مناطق حفاظت شده حضور دارند و می توانند در حفاظت از تنوع زیستی کشور کمک شایانی کنند.
اکبری اظهار داشت: سالانه بیش از ۵۰ هزار موجود زنده در کل کشور در زیر چرخ های خودرو ها له می شوند اما دستاویز قانونی برای مطالبه گری از راه و شهرسازی نداریم.
سرپرست معاونت محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان گفت: در بحث مشارکت های مردمی ضعف قانونی داریم و درحال رایزنی با مرکز پژوهش های مجلس برای اصلاح قوانین هستیم و از همه دستگاه های اجرائی مانند وزارت جهاد کشاورزی، سازمان جنگلها و مراتع و دانشگاه ها هم طلب همکاری دراین زمینه را داریم.

0.0 / 5
511
1400/10/23
11:50:13
تگهای مطلب: پژوهش , تحقیقات , دانشگاه , سازمان
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۸ بعلاوه ۱
پربیننده ترین ها

پربحث ترین ها

جدیدترین ها

newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی

نیو وبلاگ، صدای خودرا به گوش دیگران برسانید : وبلاگ شما، هویت شما