محققان اسپانیایی:
نوشیدن چای عمر را طولانی می کند
نیو وبلاگ: پژوهشگران دانشگاه مستقل مادرید در مطالعه اخیرشان اظهار نمودند نوشیدن حداقل دو فنجان چای در روز از قلب افراد محافظت می کند و به آنها کمک می نماید تا عمر طولانی تری داشته باشند.
به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از اسکای، نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد افرادی که بیش از دو فنجان چای در روز می نوشند، نسبت به افرادی که چای نمی نوشند بیشتر عمر می کنند.
پژوهشگران موسسه ملی سلامت از داده های بانک زیستی بریتانیا استفاده کردند و در آن اطلاعات ۸۵ درصد از نیم میلیون مرد و زن ۴۰ تا ۶۹ ساله که بطور منظم چای می نوشیدند را مورد بررسی قرار دادند. از این تعداد، ۸۹ درصد گفتند که چای سیاه می نوشند. پژوهشگران در این مطالعه به این نتیجه رسیدند که اثرات مفید چای به این که چای سیاه با شیر یا شکر مصرف شود یا در دمایی که در آن نوشیده می شود بستگی ندارد.
در این مطالعه پژوهشگران به بررسی نتایج یک پرسشنامه که از سال ۲۰۰۶ تا ۲۰۱۰ انجام شده بود پرداختند و عادات این افراد را تا یک دهه بعد نیز بررسی کردند. پژوهشگران با بررسی اطلاعات و عادات نوشیدن چای افراد دریافتند مصرف منظم چای سیاه(پرمصرف ترین چای در اروپا) با کاهش متوسط بین ۹ تا ۱۳ درصد در مرگ و میر طی ۱۰ سال در میانسالان همراه بود. بیشتر افراد مورد بررسی قرار گرفته افراد سفیدپوست، بزرگسال و مبتلا به بیماریهای قلبی عروقی بودند.
"فرناندو رودریگز آرتالجو"(Fernando Rodríguez Artalejo) استاد پزشکی پیشگیرانه و بهداشت عمومی در دانشگاه مستقل مادرید، این تحقیق را نشان دهنده پیشرفت قابل توجهی دراین زمینه توصیف کرد و اظهار داشت که بیشتر مطالعات در آسیا انجام شده است، چونکه آنها بیشترین مصرف چای سبز را دارند و تعداد افرادی که در خارج از آسیا مورد بررسی قرار گرفته بودند چندان زیاد نبودند و نتایج بررسی های انجام شده بر روی آنها نیز چندان نتیجه بخش نبود.
وی اظهار داشت: این مطالعه بطور قطعی ثابت نکرد که چای عامل کاهش دهنده مرگ سریع مصرف کنندگان چای است. سوال دیگری که بی پاسخ مانده است این است که آیا افرادی که چای نمی نوشند باید برای بهبود سلامت خود این کار را شروع کنند؟
آرتالجو اظهار داشت: باید مطالعاتی با اندازه گیری های مکرر مصرف چای در طول زمان صورت گیرد و میزان مرگ و میر افرادی که چای مصرف نمی کنند بطور مداوم با کسانی که آغاز به مصرف چای کرده اند یا به مرور زمان مصرف خودرا افزایش داده اند، مقایسه شود.
یافته های این مطالعه در مجله "Annals of Internal Medicine" انتشار یافته است.
منبع: newweblog.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب