پرسپولیسی ها چشم انتظار پیروانی می شه برگردی!
به گزارش نیو وبلاگ، کادرفنی و هواداران پرسپولیس امیدوار به بخشیده شدن محرومیت افشین پیروانی هستند.
به گزارش نیو وبلاگ به نقل از خبر آنلاین؛ افشین پیروانی مدیر تیم فوتبال پرسپولیس پس از بازی مقابل سپاهان از طرف کمیته اخلاق به مدت شش ماه محروم شد. در چند روز اول دلیل این محرومیت اصلاً مشخص نشد و همین مسأله کاری کرد تا شایعاتی درباره ی علل محرومیت طولانی او مطرح شود.
به نقل از ایلنا، بعدتر کمیته اخلاق اعلام نمود مدیر سرخ ها به خاطر مصاحبه هایی که انجام داده و پس از آن بی اعتنایی به احضارش به کمیته اخلاق شش ماه محروم شده است.
همین مسأله موجب شد تا هم باشگاه پرسپولیس به رأی اعتراض کرده و آنرا به استیناف ببرد هم این که خود پیروانی اعلام نمود به خاطر پرسپولیس سکوت کرده اما از شایعه سازان شکایت خواهد نمود.
با این وجود پس از انجام امور مقدماتی بردن رأی به استیناف حالا چند روزی است که گفته می شود به احتمال زیادی پیروانی بزودی(و شاید همین امروز) بخشیده شود که اگر این گونه باشد وی در بازی عصر پنجشنبه مقابل ملوان روی نیمکت خواهد نشست.
پیروانی در دو بازی قبلی مقابل فولاد و چادرملو غایب بود و محسن شاهمرادی مدیر رسانه ای تیم وظایفش را انجام داد اما واقعیت این که وظایف پیروانی محدود به ارائه فهرست و دادن برگه تعویض در حین بازی و هماهنگی های اتوبوس و هتل و پرواز و... قبل و پس از مسابقات نیست چونکه او اساساً سرپرستی معمولی نیست که فقط این امور را برعهده بگیرد.
پیروانی بعنوان کاپیتان سابق پرسپولیس و تیم ملی و یکی از سابقه ترین بازیکنان تاریخ باشگاهش در این تیم وجهه و اعتبار بالایی دارد. هواداران پرسپولیس همیشه او را با شعار «افشین باتعصب» شناخته و در ورزشگاه ها صدایش می کنند چونکه پیروانی برای پرسپولیس همه کار می کند و همیشه یکی از قوی ترین و کارآمدترین اسلحه های باشگاه پرسپولیس در مقابل حاشیه سازان و رقبا بوده است.
بطور قطع در دو بازی قبلی وظایف و اموری که پیروانی در تیمش به عهده دارد به هر نحوی که بود انجام شده اما جای خالی وی در مسابقات رسمی بطورکامل احساس می شود. در حقیقت از آنجاییکه وحید هاشمیان و کادرش بسیار آرام و متین هستند پیروانی وظیفه درافتادن با مشکلات محسوس کنار زمین یا اتفاقاتی که در زمین مسابقه مقابل سرخ ها رقم می خورد را برعهده داشته و وقتی غایب باشد کسی نیست تا کار او را به همان نحو و با همان کیفیت انجام دهد.
به همین خاطر پرسپولیسی ها می توانند امیدوار باشند در صورت بخشش پیروانی چنانچه مدیر تیم محبوب شان در بازی پنجشنبه همراه تیم خود باشد شرایط برای سرخ ها به صورت مؤثری تغییر خواهد نمود و حداقل این که پرسپولیس واقعا میزبانی را احساس کرده و بصورت کلی تیم قوی تر و محکم تری خواهد بود.
حضور پیروانی همین طور می تواند جلوی ورود برخی حواشی به رختکن را گرفته و البته بازیکنان جوان را مدیریت کند. در مجموع حضور وی در کنار تیم پرسپولیس اهمیت بالایی دارد و به خاطر همین است که اخبار محرومیتش نزد رقبا بعضاً به اندازه یک شکست پرسپولیس اهمیت پیدا می کند و به آن پرداخته می شود.
منبع: newweblog.ir
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب