حمله سایبری به شركت های كوچك

حمله سایبری به شركت های كوچك نیو وبلاگ: طبق آمار منتشر گردیده، شركت های كوچك تجاری و كسب و كارهای كوچك نیز در سال جاری هدف حملات سایبری بسیاری قرار گرفته اند و خسارات جبران ناپذیری را متحمل گردیده اند.



به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا، طبق گزارشی از Tech Republic، فضای اینترنت در سال ۲۰۱۷ شاهد بیشترین میزان آلودگی به باج افزارها، بد افزارها و ویروس ها بوده است. شركتهای تجاری كوچك و بزرگی در سراسر جهان هدف حملات سایبری قرار گرفته اند كه به ایجاد خسارات هنگفت و جبران ناپذیری منجر شده است. بعنوان مثال، شركت داروسازی Merck در ایالات متحده آمریكا، شركت كشتیرانی Maersk دانمارك، بیمارستانهای NHS و اتاق های اورژانس در انگلستان همگی مورد حملات باج افزارها واقع شده بوده اند .
نرم افزار ویروس كش Enigma تنها در نیمه سال جاری میلادی، بالغ بر ۱.۵ میلیون آلودگی به ویروس های اینترنتی و بدافزار را گزارش داده است. بنابراین انتظار می رود در نیمه دوم سال هم این رقم رو به افزایش باشد.
باج افزار نوعی بد افزار است كه به مجرمان اینترنتی این امكان را می دهد تا بتوانند از طریق كنترل از راه دور، رایانه شخص قربانی را قفل كنند به طوری كه كاربر نتواند از سیستم خود استفاده كند، سپس یك پنجره روی رایانه شخص نمایان می شود و به او هشدار می دهد تا زمانی كه هزینه ای پرداخته نشود، نمی تواند قفل رایانه اش را باز كرده و از آن استفاده كند. گاهی اوقات مجرمان تنها قسمتی از رایانه نظیر كی بورد را قابل دسترسی قرار می دهند تا قربانی بتواند رمز را وارد و پول هنگفت درخواستی شان را پرداخت كند.
جدیدترین نوع باج افزار كه اخیراً شناسایی شده است،crypto locker است. گاهی هكرها با قرار دادن یك تصویر نامناسب روی رایانه یا اتهام فعالیت غیرقانونی به آن ها، شخص را تحت فشار قرار می دهند تا هرچه سریع تر پول درخواستی آنها را پرداخت كرده و هكرها قفل كامپیوتر آنها را باز كنند. در بسیاری از موارد بعد از مدتی، پس از پرداخت پول، دوباره هكرها به رایانه كاربر مورد نظر حمله كرده و درخواست پول مجدد می كنند.
گسترش روزافزون این بدافزار ها در حالیست كه همچنان مالكان شركت های تجاری كوچك به اشتباه بر این باورند كه شركت های آنها مورد حملات سایبری قرار نخواهد گرفت و تمهیدات و اقدامات مورد نیاز را انجام نمی دهند.اكنون یك سوال در ذهن پیش می آید كه چرا شركتهای تجاری كوچك باید در معرض تهدید و خطر حملات سایبری و بدافزارها باشند؟
زمانی كه یك شركت تجاری مهم یا بیمارستان مورد حمله قرار می گیرد، تبدیل به یك سوژه خبری و تیتر بزرگ در روزنامه ها و خبرگزاریهای جهان می شود اما اگر یك شخص یا شركت بسیار كوچكی كه تعداد كاركنانش زیر ۵۰ نفر باشد، مورد حمله قرار بگیرد، نه تبدیل به یك سوژه خبری می شود و نه كسی در جهان از آن مطلع می شود. بنابراین می توان نتیجه گرفت دقیقا برخلاف آنچه تصور می شود، شركت های تجاری كوچك بیشتر در معرض خطر حملات سایبری قرار دارند.
همچنین شركتهای تجاری بزرگ با در دست داشتن دارایی های عظیم و بكار گرفتن متخصصان زبده می توانند خیلی راحت تر خود و اطلاعات خود را از دست هكر ها نجات دهند اما این امر برای كسب و كارهای كوچك تقریبا غیر ممكن بنظر می رسد.
پیش از آنكه برای هر نوع اقدامی دیر باشد، هم اكنون به بررسی مختصری از انواع تهدیدها و حملات سایبری می پردازیم :
بدافزارها ( Ransomware)
بدافزارها شامل آگهی افزار، جاسوس افزار و یا باج افزارها میشوند. در اصل بدافزارها فایل های موجود در رایانه را قفل كرده و تا زمانیكه به حساب آنها پول دریافتی شان واریز نشود، قفل آنها را باز نمی كنند. نحوه ورود این بدافزارها به رایانه، اغلب بوسیله دانلود نااگاهانه برخی از این برنامه ها از اینترنت است.
گوشی های همراه
طبق برآوردهای انجام شده، ۴ درصد از كل گوشی های همراه به ویروس و بدافزار آلوده هستند.
تهدیدات اینترنتی
هكرها از طریق رسانه های اجتماعی و ایمیل قادر هستند تا امنیت شبكه سازمان ها و شركت های تجاری را دور زده و به اطلاعات و فایل های موجود در شبكه آنها دست یابند.
استفاده كارمندان از وسایل الكترونیكی
در سراسر جهان فرهنگ "رایانه های شخصی خود را به محل كار بیاورید" در حال گسترش است چرا كه فرض بر این است كه بدین ترتیب هكرها نمی توانند به شبكه و رایانه های سازمان دسترسی پیدا كنند. اما اكنون این سوال مهم پیش می آید كه اگر یك رایانه شخصی گم یا دزدیده شود، چه بر سر امنیت اطلاعات آن سازمان می آید؟
حفاظت از سیستمها
شركت های تجاری بزرگ و پیشرفته با بكارگیری متخصصین زبده همواره سعی در ارتقای امنیت شبكه و اینترنت خود دارند اما از آنجا كه شركت های كوچك معمولا در این اقدامات، به نسبت ضعیف تر عمل می كنند، توسط هكرها شناسایی شده و خیلی راحت مورد حمله قرار می گیرند.
پس از آشنایی با تهدیدات اینترنتی، هم اكنون می توان نتیجه گرفت كه با آموزش درست، صحیح و بموقع كاركنان و مدیران شركتهای كوچك، تلاش همیشگی برای ارتقا و به روز رسانی شبكه داخلی و اینترنت دستگاه های سازمانی یا شخصی، بكارگیری از متخصصان و كارشناسان كارآزموده و زبده پیش از آنكه اتفاق ناگواری بیفتد و خسارات جبران ناپذیری بر این این شركت ها وارد شود، می توان از حملات سایبری و بدافزارهای اینترنتی جلوگیری كرد.

 

5.0 / 5
5892
1396/06/07
14:52:44
تگهای مطلب: سایبر , بدافزار , سرور , اینترنت
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۳ بعلاوه ۲
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی