زرقی خبر داد

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رتبه برتر سلامت و مرجعیت را کسب کرد

دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رتبه برتر سلامت و مرجعیت را کسب کرد به گزارش نیو وبلاگ، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اظهار داشت: در جهت سلامت و مرجعیت در سای مابو ۲۰۲۴ با رتبه ۳۱۳ جهانی دانشگاه اول علوم پزشکی کشور شد.


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا، مرکز رشد فناوری های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با رونمایی از سه محصول تولیدی در حوزه سلامت با حضور محمدرضا زالی، رئیس پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه شهید بهشتی، یونس پناهی، معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت علیرضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی، افشین زرقی، معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در پژوهشکده گوارش و کبد این دانشگاه راه اندازی شد.
افشین زرقی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این مراسم اظهار داشت: در بحث مرجعیت خوشبختانه یکی از نقاط قوت دانشگاه مطالعات و پژوهش در زمینه گوارش است. همه می دانیم که در سای مابو ۲۰۲۴ ما رتبه بندی گوناگونی را در سطح دنیا داریم که دانشگاه ها را رنک می کنند؛ اما رتبه بندی هایی که پژوهش محور هستند و در واقع داده را استخراج می کنند ما هیچ دخالتی در بارگذاری داده ها نداریم که این باعث می شود از اصالت بالاتری برخوردار شویم.
زرقی اظهار داشت: در جهت سلامت و مرجعیت در سای مابو ۲۰۲۴ دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با رتبه ۳۱۳ جهانی دانشگاه اول علوم پزشکی کشور شد، ما برای سومین سال متوالی در این نهاد دانشگاه اول کشور هستیم، همینطور رتبه دانشگاه دوم ۵۱۶ جهانی است و علوم پزشکی تهران با رتبه سوم رتبه ۵۵۶ را به خود مختص کرده است.
وی ادامه داد: کار ما حمایت، هدایت، نظارت است و دخالتی در فعالیت پژوهشگران نخواهیم داشت، بحث مرجعیت و سرآمدی در این عرصه به فناوری را دنبال می نماییم که همانا رسیدن دانشگاه به کارآفرینی و ثروت آفرینی است تکمیل شود، کمتر پژوهشکده ای در سطح کشور می بینیم که چنین زیست بومی را داشته باشد. ما در سال جهش تولید با مشارکت مردمی قرار داریم و مشارکت مردمی یعنی بخش خصوصی است و هم شرکتهای دانش بنیان مصداق جهش تولید است، دانشگاه شهید بهشتی ۲۱۶ شرکت دانش بنیان هسته فناور دارد و امیدواریم با این ظرفیت به اهداف خود یعنی دریافت ۳۰۰ شرکت دانش بنیان تا پایان برسیم.
همینطور علیررضا زالی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در این مراسم اظهار داشت: امروز شاهد تحقق یک بالندگی سازمانی هستیم. خوشحالیم از این که با یک نگاه راهبردی عمیق در جهت تحقق این نگاه متین آینده نگر در دانشگاه به تحقق واقعی هدف خود نشسته ایم، اگر یک نگاهی گذرا به مجموعه پژوهشکده گوارش و کبد دانشگاه داشته باشیم، بدون تردید امروز همه یقین خواهند داد که این نهاد فعال و پرنشاط دانشگاهی خروجی بسیار مهمی در زمینه های مختلف آموزشی، پژوهشی و خدمات درمانی دارد.
وی ادامه داد: دو برنامه توامان را شاهد می باشیم که هر دو در کالبد پژوهشکده کبد و گوارش قرار دارد، نخستین مرکز رشد فناوری بالینی بود که حتما بعنوان یک جایگاه فناوری دانشگاه عمل خواهد کرد، مدت ها بود در ساختار تحقق برنامه های فناوری مبتنی بر EVIDENCE و شواهد پژوهشی، دانشگاه شهید بهشتی درحال تلاش بود.
زالی اظهار داشت: مرکز رشد فناوری های بالینی با عرضه یک مدل تحقیقات محور و پتانسیل علمی بالا یکی از پیشگامان تولید دانش در حوزه سلامت است. این مرکز می تواند توانایی خویش را به صورت عملی در پشتیبانی از تبدیل دانش به فناوری های دانش محور حوزه سلامت بخصوص در حوزه های تکنولوژهای نوین پزشکی همچون هوش پزشکی، بیوتکنولوژی به کار برد. همینطور کمک به ایجاد فرصت های شغلی برای جوانان، خودکفایی در تولید تجهیزات و ملزومات پزشکی و به حرکت درآوردن چرخ های اقتصاد ملی مبادرت به تاسیس مرکز رشد فناوری های بالینی کرده است.
به قول زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی، شب گذشته خبر هیجان انگیزی برای محققان جهان منتشر گردید که نشان داده است به واسطه آن تا حدی ایده های نوین علمی را رقم می زند آن هم این که فاز دوم اجرای قانونی نوع ترکیبی واکسن سفارشی ملانوما برای درمان سرطان در بریتانیا شروع شد.
زالی اظهار داشت: نخستین مبحث اینست که هوش مصنوعی در طراحی این واکسن موثر بوده و برای نخستین بار به صورت عملیاتی از ظرفیت هوش مصنوعی استفاده شده است. دومین اتفاقات جهانی که ما را با تحولات جهانی روبه رو می کند، پدید واکسن سفارشی است که ما را وارد دیباچه جدیدی در حوزه واکسن سازی کرده است که تا کنون آنرا در ادبیات پزشکی ندیده ایم. واکسن ملانوما نمادی از تحقق در جهت واکسن سازی متناسب با پزشکی فردمحور است. شب گذشته برای نخستین بیننده بار یک ترکیب ارزشمند از یک واکسن برپایه فناوری ام آران ای بوده ایم.
گفتنی است، شرکت بسیاری در حوزه های تجهیزات پزشکی، پزشکی دقیق، هوش مصنوعی و بیوتکنولوژی در این مرکز مستقر هستند و امروز در این مراسم سه محصول تولیدی شامل کیت تشخیص همزمان آنتی ژن هیلکوباکتر پیلوری و خون مخفی در مدفوع، یک محصول فناورانه در حوزه سلامت با تکیه بر غربالگری و چکاپ های هوشمند پزشکی و نمونه برداری از مجاری گوارشی که تولیدات داخلی هستند، رونمایی گردید.




منبع:

1403/02/10
19:05:33
0.0 / 5
90
تگهای خبر: اقتصاد , پزشكی , پژوهش , پژوهشگر
این مطلب را می پسندید؟
(0)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۹ بعلاوه ۱
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی