مولكول خنثی كننده كروناویروس شناسایی شد

مولكول خنثی كننده كروناویروس شناسایی شد به گزارش نیو وبلاگ دانشمندان ˮدانشگاه پیتسبرگˮ آمریكا در مطالعه اخیرشان اظهار كرده اند مولكول كوچكی را شناسایی كرده اند كه ویروس كرونا را خنثی می كند و می تواند پایه و اساس برای توسعه دارویی به منظور پیشگیری و مبارزه با كووید-۱۹ باشد.


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا، محققان دانشکده پزشکی دانشگاه "پیتسبرگ" که یافته های خویش را در مجله Cell منتشر نمودند، گزارش دادند که مولکول مذکور یک جزئی از آنتی بادی است که ۱۰ برابر کوچکتر از یک آنتی بادی کاملاً بزرگ است و می تواند پایه و اساس توسعه داروی کووید-۱۹ باشد، مولکول مذکور "Ab۸" نام دارد و در پیشگیری و درمان کووید-۱۹ در موش و همستر موثر بوده است.
محققان حدس می زنند که Ab۸ به علت کوچک بودن اندازه اش امکان دارد کاندیدای مناسبی برای توسعه بعنوان یک داروی استنشاقی یا داروی تزریقی باشد.
شرکت تازه تأسیس تحت حمایت دانشکده پزشکی دانشگاه پیتسبرگ "Abound Bio" به عرصه رقابت برای ایجاد درمان و واکسن کووید-۱۹ گام نهاد و مجوز Ab۸ را برای توسعه در سرتاسر جهان صادر کرد.
دکتر "جان ملورز" (John Mellors) رئیس بخش بیماری های عفونی این دانشگاه اظهار داشت: Ab۸ نه تنها می تواند بعنوان درمانی برای کووید-۱۹ مورد استفاده قرار گیرد، بلکه می تواند برای پیشگیری از مبتلا شدن به عفونت کووید-۱۹ هم مورد استفاده قرار گیرد. آنتی بادی هایی با اندازه بزرگ تر در مقابل سایر بیماری های عفونی عملکرد خوبی داشته اند که این مورد ما را امیدوار می کند که این هم می تواند یک درمان موثر برای بیماران مبتلا به کووید-۱۹ و حتی برای محافظت از کسانی که هیچگاه به این عفونت مبتلا نشده اند و ایمن نیستند، باشد.
دانشمندان دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل(UNC) و دانشکده پزشکی دانشگاه تگزاس(UTMB) در گالوستون و همینطور دانشگاه بریتیش کلمبیا و دانشگاه ساسکاچوان در این تحقیق و ارزیابی شرکت کردند که منجر به نتیجه گیری در مورد Ab۸ شد. سخنگوی دانشکده پزشکی دانشگاه پیتسبرگ اظهار داشت که کشف آنتی بادی ریز Ab۸ بر مبنای تحقیقات دکتر "دیمیتر دیمیتروف" نویسنده ارشد نشریه Cell و مدیر مرکز درمانی آنتی بادی دانشگاه پیتسبرگ است.
در سال ۲۰۰۳ هم او آنتی بادی هایی را کشف کرد که تاثیر خنثی کننده ای برای سارس داشتند. تیم وی از آن زمان آنتی بادی هایی را کشف کرده است که با انبوهی از بیماری های عفونی همچون ویروس مرس، دانگ، هندرا و نیپا مبارزه می کنند. سارس و مرس هم همانند کووید-۱۹ هر دو توسط ویروس های مختلف کرونا ایجاد می شوند.



1399/06/25
13:10:40
5.0 / 5
1385
تگهای خبر: پزشكی , تحقیقات , جهان , دانشگاه
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۳
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی