استفاده از سنسورهای محیطی برای ردیابی الگوهای مهاجرتی حیوانات

استفاده از سنسورهای محیطی برای ردیابی الگوهای مهاجرتی حیوانات نیو وبلاگ: یك گروه بین المللی از پژوهشگران تلاش می كنند با نصب سنسورهای محیطی روی بدن حیوانات، حركات و الگوهای مهاجرتی حیوانات را ردیابی كنند.


به گزارش نیو وبلاگ به نقل از ایسنا و به نقل از گیزمگ، پژوهشگران تلاش می كنند تا با ردیابی حیوانات، به سطح جدیدی از ارتباطات برسند. به این منظور، گروه "همكاری بین المللی برای بررسی حیوانات با استفاده از فضا"(ICARUS)، تلاش می كند فرستنده های كوچكی را به حیوانات بسیاری متصل كند. همچنین، فضانوردان، در حال نصب آنتنی روی "ایستگاه فضایی بین المللی"(ISS) هستند كه همه داده ها را جمع آوری و برای دانشمندان روی زمین ارسال می كند.
پیشتر، پژوهشگران باید برای ردیابی حیوانات، آنها را می گرفتند و تگ های ردیاب را روی آنها نصب می كردند. سپس، حیوانات آزاد می شدند و پژوهشگران برای بازگرداندن داده ها، دوباره آنها را می گرفتند. در هر حال، از سال 1980، دانشمندان برای ردیابی حركات حیوانات، از ماهواره ها استفاده كردند و تگ هایی را به كار بردند كه داده های موقعیتی را با استفاده از امواج رادیویی، مورد بررسی قرار می دادند. این كار، امكان عكسبرداری فوری از الگوهای مهاجرتی حیوانات را برای دانشمندان فراهم نمود.


به مرور زمان، ابزار ردیابی، كوچكتر، دقیق تر و ارزان تر شدند و قابلیت ارسال داده های بیشتری را پیدا كردند. دانشمندان، برنامه ICARUS را با كمك "دانشگاه پرینستون"(Princeton University)، "دانشگاه كپنهاگ"(UCPH) و"دانشگاه ییل" (Yale University) انجام می دهند.
گروه ICARUS امیدوار است تا سال 2025 بتواند فرستنده های جدیدی عرضه نماید. مقرر است این فرستنده ها به قدری كوچك باشند كه بتوان آنها را در بسته ای كه برای حشراتی مانند ملخ قابل حمل است، جای داد اما هم اكنون، این فرستنده ها، برای موجودات كوچك دیگری مانند خفاش میوه خوار، لاك پشت های كوچك، طوطی و پرنده های آوازخوان كاربرد دارند.
"والتر جتز"(Walter Jetz)، استاد بوم شناسی و زیست شناسی تكاملی دانشگاه ییل اظهار داشت: این سیستم، یك جهش كوانتومی را برای بررسی حركات حیوانات و مهاجرت آنها عرضه می دهد و تنوع زیستی در زندگی واقعی را با بررسی در مقیاس جهانی امكان پذیر می كند. بررسی های ردیابی در گذشته، به ردیابی همزمان موجودات محدود بود و ردیاب ها، بزرگ و پرهزینه بودند. ما امیدواریم گروه ICARUS، از نظر مقیاس و هزینه، نسبت به آنچه تا به امروز وجود داشته است، گامی فراتر بگذارد.


آنتن بزرگ ICARUS، هم اكنون روی ایستگاه فضایی بین المللی قرار دارد. هرگاه یكی از فرستنده های ICARUS از پرتو آزمایشگاه در حال گردش عبور كند، مجموعه ای از 223 بایت داده به دانشمندان ارسال می گردد.
از آنجائیكه ردیابی الگوهای مهاجرتی، واضح ترین كاربرد این سیستم است، سنسورهای آن می توانند داده های بیشتری به دانشمندان عرضه كنند. برای مثال، با حركت این حسگرها در محیط های گوناگون، می توان شتاب حیوانات و چگونگی هماهنگی آنها با میدان مغناطیسی زمین، رطوبت، فشار و دمای هوا را ردیابی كرد.



5.0 / 5
4285
1397/05/28
00:14:28
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
X
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۴
newweblog.ir - حقوق مالکیت معنوی سایت نیو وبلاگ محفوظ است

نیو وبلاگ

وبلاگ عمومی